Kontakt

Isabell Lindström
isabell@isalind.se
073 – 030 47 42

Boka ditt möte i city eller i en harmonisk och unik skärgårdsmiljö:

Luntmakargatan 52, Stockholm
Björkuddsvägen 10, Saltsjö Boo
Vikdalsgränd 10 a, Nacka

Mer om mig

Jag heter Isabell Lindström och driver företaget som jobbar med grupp och individprocesser inom stresshantering, beroende och föräldraskap. Jag jobbar även med värdegrundsbaserade mindfulnessövningar och lekar på skolor och förskolor.

Det som kännetecknar mig som samtalsterapeut är ett holistiskt och salutogent förhållningssätt.

Jag kommer inte bli expert på dig utan strävar efter att du ska bli expert på dig själv. Insikt och självkännedom är inte detsamma som förändring. Därför talar vi mycket om villighet – istället för vilja.

I mitt yrkesliv har jag lång erfarenhet av arbete med både individuella och grupprocesser främst inom kriminalvård, skola, förskola och inom fritid/kultur.

 

Jag erbjuder praktiska övningar, reflekterande skrivövningar och konkreta tekniker i avspänning vilket kan lära dig att sänka din egen grad av stress och därigenom förbättra din sömn, ditt välmående samt öka din koncentration och ditt fokus.

Du kan boka mig både som privatperson eller företag/myndighet/organisation.

 

Utbildningar:

  • Diplomerad avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning
  • Beroendeterapeut med KBT och tolvstegsinriktning
  • Barnskötare och Reggio Emilia pedagog
  • Grundutbildning i MI (Motiverande samtal)
  • Grundutbildning i mindfulness
  • Familjebehandling med KBT

Referenser

Jag älskar Isabell för att hon leker!

Julian, 7 år

Isabell arbetar med gruppen på ett sätt som ger varje barn utrymme. Både i sig själv och i gruppen.

Det är som att se en tårta växa. Varje bit som växer gör hela tårtan större – det är ingen som breder ut sig på någon annans bekostnad.

Barnen lär sig på ett lekfullt sätt att förhålla sig till varandra som tillgångar, som berikar livet för varandra.

Kontinuiteten, med vilken Isabell arbetat i våran grupp har varit välgörande för både gruppens och för varje barns enskilt mående.

Jenny Sjöstrand
Klasslärare
Kristofferskolan

”När jag träffade Isabell var jag inne i en negativ spiral med mina barn. Jag var trött på att syskonen bråkade och tjafsade om allt.  
Jag fick hjälp med att förstå att mitt förhållningssätt gentemot barnen kunde påverka så det blev lugnare hemma. Redan efter vår första träff lyckades jag börja reflektera över situationerna på ett annat sätt. Med enkla verktyg och reflektionsövningar kunde jag börja se och förhålla mig till konflikterna i familjen på ett annorlunda sätt vilket också gjorde att det blev mycket lugnare hemma. 

Jag känner mig så tacksam över vad föräldracoachingen gett mig, har haft användning för verktygen varje dag. Jag behövde inte gå många ggr för att få den hjälp jag behövde”

Linn
mamma till 2 barn.

Vill verkligen rekommendera det här stödet man kan få utav Isabell om man till exempel är osäker på hur dina beteenden och vanor påverkar dig och andra i din omgivning. Väldigt snabbt kände jag att den kunskapen Isabell kan dela med sig utav skiljer sig från annat jag provat då jag fick en känsla av att det här är en person som är dedikerad till ditt välmående och faktiskt vill hjälpa till på riktigt.
 
Summan av kardemumman är att hon fick mig att inse några väldigt viktiga pusselbitar i förståelsen om mig själv. Dom har nu gjort att jag tagit mig tillbaka till det liv jag en gång tappade bort och är väldigt tacksam och ser verkligen ljuset i tunneln.
 
Carl-Eric, 22 år

Jag har som programansvarig för kriminalvården vid regionerna Stockholm och Mitt engagerat Isabell för olika programverksamheter.

Isabell har lätt att skapa kontakter och förtroende med deltagarna och har ett stort engagemang som vilar på erfarenhet och stor kunskap.

Håkan Lingblom
F.d. Programinspektör
Kriminalvården

”Isabell är mycket intelligent och bra på att peppa. Hon får ens självförtroende att gå upp. Hon får en att gå från Markus Berg till Ronaldo.
 
Leon, 16 år
”Isabell har mycket erfarenhet av barn och det märks tydligt!
Hon såg situationen utifrån ett barnperspektiv vilket jag hade glömt i det stressiga ekorrhjulet jag levde i.
Jag fick tillbaka mitt självförtroende som förälder och jag förstår idag att jag kan påverka klimatet i hemmet genom att använda de verktyg jag fick hos Isabell.”
 
Mia
mamma till 2 barn.

Isabell Lindström
073 – 030 47 42
isabell@isalind.se